Usein kysyttyä

Miksi en voi käyttää Visma Signin ominaisuutta XYZ lisäosan kautta?

Lisäosan tarkoitus on olla nopea ja vaivaton tapa lähettää dokumentteja allekirjoitettavaksi, ja tästä syystä osa Visma Signissa olevista valinnoista on jätetty pois lisäosan käyttöliittymästä. Suosittelemme perehtymään ja käyttämään Visma Signing kutsupohjia, joita hyödyntämällä kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat käytettävissä. Voit valita kutsupohjan lisäosan käyttöliittymässä allekirjoituskutsua luodessa.

Miksi lisäosa tallentaa puhelinnumeroita?

Lisäosassa valittavan oman organisaation allekirjoittajan tiedot tulevat Pipedriven käyttäjätiedoista, jotka eivät sisällä puhelinnumeroa. Tästä syystä puhelinnumero on syötettävä kertaalleen jonka jälkeen se tallennetaan käytön helpottamiseksi. Puhelinnumerot ovat vaadittuja vain jos kutsupohjassa on määritetty käytettäväksi sms-toimintoja, muussa tapauksessa puhelinnumeroa ei tarvitse syöttää eikä siten myöskään tallentaa.