Asennus

Salausavaimet

Lisäosan käyttöönottoa varten tarvitset voimassa olevan Visma Sign tilauksen ja salausavaimet.

Visma Sign salausavaimet saat helpoiten pyytämällä ne Vismalta tämän lomakkeen kautta, tai vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä Visman tukeen. Huomaathan että salausavaimet toimitetaan vain Visma Sign pääkäyttäjälle.

Pipedrive Marketplace

Lisäosan löydät Pipedrive Marketplacesta. Aloita asennus valitsemalla “Install now”:

Mikäli et ole kirjautunut Pipedrive tilillesi sinua pyydetään kirjautumaan. Kirjautumisen jälkeen lue ja hyväksy lisäosan vaatimat pääsyoikeudet Pipedriveen. Jatka valitsemalla “Allow and install”:

Asennus on valmis kun päädyt lisäosan asetusnäkymään.

Asetukset

Asennuksen jälkeen lisäosa tarvitsee Visma Sign salausavaimet voidakseen kommunikoida Visma Signin kanssa. Syötä Vismalta saamasi identiteettiavain sekä salausavain niille varattuihin kenttiin ja valitse “Tallenna”

Onnistuneen asennuksen päätteeksi saat vahvistusviestin.

Lisäasetukset

Voit siirtyä lisäosan asetuksiin miltä tahansa Pipedrive kaupalta klikkaamalla nuolta “Create Visma sign document” napin oikealta puolelta ja valitsemalla “Visma sign settings”:

Kun asetusnäkymä aukeaa valitse “+ Lisäasetukset”:

Oletuskansio

Voit halutetessasi määritellä lisäosan asetuksissa Visman Signin oletuskansion, joka on aina esivalittuna kun uutta allekirjoituskutsua lähdetään luomaan:

Huomaathan että mahdollinen kutsupohjalla määritetty kansiovalinta yliajaa valitun oletuskansion.

Oletuskutsupohja

Voit halutessasi määritellä lisäosan asetuksissa Visma Sign oletuskutsupohjan, joka on aina esivalittuna kun uutta allekirjoituskutsua lähdetään luomaan.