Mikäli haluat poistaa sovelluksen käytöstä, siirry Pipedrivessä oman profiilivalikkosi alta kohtaan Työkalut ja integroinnit:

Valitse kohdan Integraatiot -alta Markkinoiden sovellukset:

Klikkaa kolmea pistettä Netvisor sovelluksen kohdalla ja valitse Poista ja vahvista valinta:

HUOM! Sovellus on henkilökohtainen, eli vaikka yksi käyttäjä poistaa sovelluksen se ei poistu muilta sen asentaneilta käyttäjiltä. Sovelluksen asetukset säilyvät niin kauan kunnes sovellus on poistettu kaikilta käyttäjiltä. Kun sovellus on poistettu kaikilta käyttäjiltä poistetaan kaikki asennukseen liittyvät tiedot (rajapintatunnisteet, asetukset jne.) automaattisesti.