Laskutusta varten vaaditut tiedot

Ennen kaupan laskutukseen lähetystä varmista että olet syöttänyt kaupalle ja sille liitetylle organisaatiolle tarvittavat tiedot. Tarvittavat tiedot riippuvat sovelluksen asetuksista, pyydä tarvittaessa apua Pipedrive pääkäyttäjältä.

Huomioita kaupan tuotteista

Määritä kaupalle laskutettavat tuotteet:

HUOM! Pipedriven kaupan tuotteelle määritelty yksikköhinta tulee olla veroton, eli tuotteelle annettu verotieto ei sisälly tuotteen yksikköhintaan. Kun lasku luodaan Netvisoriin käytetään aina Pipedriven tuotteen hintaa verottomana hintana, ja sen päälle lasketaan Pipedrivessa tuotteelle annettu vero. Sovellus ei myöskään huomioi Pipedriven kaupan tuotteelle mahdollisesti määritettyä kestoa, pelkästään yksikköhinnan, määrän, alennus- ja veroprosentin. Kts. myös kohta Usein kysytyt kysymykset

Huomioita organisaation osoitekentästä

Jos asiaksatietolähteeksi on määritetty Pipedrive on kaupan organisaatiolle lisättävä osoite. Osoitekenttänä käytetään Pipedriven vakio osoitekenttää, joka perustuu Google Maps -hakuun.

Osoitetta syötettäessä on suositeltavaa että ehdotettu osoite valitaan kentän tarjoamasta listasta:

Mikäli kyseessä on esimerkiksi PL-osoite jota ei löydy Google Maps haulla, tulee osoite syöttää kahdella pilkulla eroteltuna seuraavasti: Osoite, Postinumero, Kaupunki. Esim: "PL123, 00012, CGI". Pilkkua ei saa käyttää osoitteessa muuhun kuin tietueiden erotteluun.