Ilmoitukset

Kaupan Muistiinpano

Kun kauppa on lähetetty laskutukseen kaupalle luodaan asetuksista riippuen muistiinpano tai aktiviteetti josta ilmenee laskun luontipäivämäärä, summa ilman veroja sekä Netvisorin laskun numero:

On myös mahdollista että asetuksissa on määritetty ettei kumpaakaan luoda, ota tarvittaessa yhteyttä Pipedrive pääkäyttäjään.

Sähköposti-ilmoitus

Riippuen sovelluksen asetuksista on mahdollista että saat luodusta laskusta myös sähköposti-ilmoituksen. Pyydä Pipedrive pääkäyttäjältä lisätietoja sähköposti-ilmoituksen vastaanottajista: