Asennus kaikille käyttäjille

Pipedrive Netvisor sovellus on henkilökohtainen, eli jokaisen käyttäjän on asennettava sovellus itselleen. Asetuksia ei kuitenkaan tarvitse määrittää uudelleen, vaan nämä ovat organisaatiokohtaisia.

Siirry osoitteeseen https://www.pipedrive.com/en/marketplace/app/netvisor/1a6fdf42b58f3f4d

Aloita asennus valitsemalla Install now

Lue ja hyväksy sovelluksen vaatimat käyttöoikeudet. Jatka painamalla Allow and Install

Kun asennus on suoritettu näet seuraavanlaisen ilmoituksen ja voit aloittaa sovelluksen käytön: