Netvisor ohjelmistorajapinta

Netvisor ohjelmistorajapinnan tunnusten luonti

Siirry Netvisorin päävalikosta kohtaan Ohjelmistorajapinta ja tunnisteet:

Luo uusi rajapintatunnus painamalla Luo uusi rajapintatunnus:

Kopioi uuden rajapintatunnuksen Käyttäjätunniste ja Avain talteen, tarvitset niitä asennuksen yhteydessä:

Netvisor ohjelmistorajapinnan käytön salliminen

Siirry Netvisorin päävalikosta kohtaan Rajapintaresurssien oikeudet:

Valitse ensin Räätälöidyt integraatiot, syötä hakukenttään Pipedrive Netvisor sovelluksen tunnus “999EC565BBD0E9B3DD5C02E62E248D58” ja paina Hae:

Varmista että Integraation otsikkona lukee “Zimple Oy / Pipedrive”.

Salli seuraavat, ja vain seuraavat, käyttöoikeudet muuttamalla niiden kohdalla liukusäädin kohtaan Sallittu:

Asiakastiedot:

• Asiakaslistan nouto
  • Asiakastietojen nouto
  • Asiakastietojen tuonti

Tilaukset ja laskut:

• Myyntilasku- ja -tilauslistan nouto
  • Tilauksen nouto
  • Myyntilaskun ja hyvityslaskun nouto
  • Myyntilaskun, hyvityslaskun tai -tilauksen tuonti

Tuotteet:

• Tuotelistan nouto
  • Tuotetietojen nouto
  • Tuotetietojen tuonti

Maksuehdot:

• Maksuehdot

Huomaathan että kuvasta on rajattu pois ne käyttöoikeudet joita ei tarvita: