Usein kysyttyä

Miksen voi tehdä sopimuslaskutusta sovelluksen kautta?

Valitettavasti sopimuslaskutuksen ja palvelukorien käyttö ei ole mahdollista Netvisor ohjelmistorajapinnan kautta.

Voit kuitenkin käyttää laskutusmuotona myyntitilausta, jonka kautta tietoja on mahdollista siirtää Netvisorissa tilaukselta palvelukoriin. Katso kohta Laskun tyyppi

Koska sopimuslaskutuksen tekeminen ei ole mahdollista, ei myöskään Pipedriven kaupan tuotteiden kestoa huomioida laskua luodessa.